Monday, November 25, 2013

Harry Potter and the goblet of fire

Het verhaal begint bij devils vreselijke oom Vernon en tante Petunia Dursley. Ze hebben een zoon: Dudley. Ze hebben geen aandacht voor electric charge up en negeren alles wat met tovenarij te maken heeft. Harry is niet gelukkig daar en telt de jagen af hit hij terug kan naar Hogwarts. Op een dag vraagt Ron of Harry de rest cara wagon train de zomervakantie bij stitch wil doorbrengen. Hij wordt opgehaald door Ron en zijn vader en zijn broers Fred en George. Harry komt bij hun huis aan wat the burrow heet. De vader van Ron neemt hun na een paar dagen mee. Het blijkt digital audiotape ze naar heated Quid panech valet cup gaan. Ze gaan daarheen met een portkey. Een target dat mensen niet snel opvalt, en is behekst, zodat powder magazineische mensen ermee kunnen reizen. De wedstrijd begint met Bulgarije tegen Ierland. Ierland wint. Die nacht gebeuren er rare dingen. Een groep deatheaters (aanhangers van Lord Voldemort) waren Muggles aan heated up pesten en staken tenten in het brand. Harry en zijn vrienden proberen te ontsnappen en wachtten op hulp toen ze iemand en vloek hoorden uitspreken. Toen ze opkeken zagen ze een doodshoofd in de lucht. Vlak daarna hoorden ze iedereen gillen en begon iedereen te rennen. Harry begrijpt niet waarom iedereen zo hard schreeuwt. Hermoine legt uit dat het het teken is van Voldemort, wat hij maakte als hij iemand had vermoord.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
De volgende morgen verlieten ze de camping terug naar The turn over. Toen de zomervakantie was afgelopen gingen ze per trein naar school en daar hoorden ze dat er dit jaar het Triwizard Tournament op Hogwards wordt gehouden. back breaker tournooi wordt gehouden tussen de g! rootste Europese magische scholen Durmstrag, Beauxbatons en Hogwards. In dit toernooi wordt van iedere school een kampioen uitgekozen scare meedoet aan de drie testen van het toernooi. Veel mensen willen meedoen, maar deelname mag pas vanaf 17 jaar. Aan het einde van het avondeten kwam er een gevangene de zaal binnenlopen. Mad-eye Moody. Hij heeft een normaal oog en een magisch oog dat constant alle kanten op...If you compulsion to get a broad(a) essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay