Wednesday, September 25, 2013

Enemy Unknown

Stil skrevet ud fra spillet unidentified flying object opposite Unknown Enemy Unknown Året er 1999, kampen modernistic the aliens er brudt ud. Det hele startede med at der blev observeret flere og flere uidentificerede objekter i luften over nogle af jordens tyndt befolkede egne. Verdens førende lande er gået sammen om at bekæmpe the aliens. De har oprettet en specialstyrke med jordens mest moderne teknologi til at tage kampen mod rumvæsenerne op. X-COM som er specialstyrkens navn opererer fra en hemmelig base et sted i Europa. Selvom X-COM styrken er udrustet med jordens bedste teknologi har the aliens stadigvæk en stor fordel på det teknologiske område. Fra basen i Europa sender X-COM deres Eagle interceptors ud når de registrerer en UFO på deres radarer. Eagle interceptoren er NATOs nyeste jager, der kan udrustes med de mest avancerede missiler der står til rådighed for X-COM. Hvis en interceptor sporer og skyder en UFO ned bliver der fra basen sendt et Skyranger t ransportfly ud med en enhed soldater på otte til fjorten mænd. De skal lande nær UFOen, nedkæmpe eventuelle overlevende aliens og samle våben og dele fra ufoen der er intakte. Jake Gaston er police sergeant i den britiske SAS elitekampstyrke.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Efter at have kæmpet på Falklandsøerne i 1982 har han modtaget flere medaljer end nogen anden britisk soldat efter Anden Verdenskrig. På deres søgen efter mænd fandt X-COM hurtigt frem til Jake Gaston som efter hans papirer skulle være en af verdens bedste soldater. En decagram i marts blev Jake og en af hans venner fra SAS kaldt til side og fik at vide at de skulle pakke deres vigtigste g rej og være klar til at rejse væk for en t! id. lair følgende nat drog Jake og hans ven Donald Johnson af sted til en militær flyveplads nær London. De havde stadigvæk ikke... If you want to get a full essay, localize it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay